Moncada celebra la cavalcada i l’exposició del ninot

wcabalgataninot14La pròxima cita tindrà lloc el dissabte 8 amb la celebració del Dia de la Convivència Fallera

Les nou comissions falleres de Moncada van envair els carrers del municipi el dissabte passat amb la celebració de la Cavalcada del Ninot. Una cita on predominà la diversió i el bon humor, on les falles competixen amb les seues millors disfresses per a optar als premis que la Junta Local Fallera atorga a la millor comparsa.

Les xarangues animaren als fallers que recorrien les principals carrers de la localitat en una desfilada on, una vegada més, les al·lusions a la crisis i a les conegudes emoticones de les xarxes socials tornaren a estar presents. El passacarrer finalitzà en l’antic Ajuntament on van ser rebuts per les autoritats, les corts d’honor i les falleres majors de Moncada, Sandra i Beatriz. El pròxim 16 de març es desvetllarà a la falla guanyadora durant el lliurament de premis, on a més també es premia la millor crítica, el millor monument faller i també el millor ninot indultat.

Continuant amb els actes previs a la setmana fallera, el matí del diumenge va estar dedicat a l’exposició del Ninot. A les 12 del migdia les màximes representants de la festa, acompanyades per les seues corts d’honor i les autoritats inauguraven la mostra que se troba ubicada en el rebedor del Mercat Municipal. Una a una les nou comissions de Moncada pogueren vore de prop els 18 ninots, entre grans e infantils, que estaran exposats fins al pròxim divendres dia 7, coincidint amb el horari d’obertura del mercat.

Prop de l’inici de les Falles, Sandra i Beatriz disfrutaran el pròxim dissabte del Dia de Convivència Fallera; una cita que la Junta Local organitza cada any, coincidint amb el cap de setmana previ a les festes de Sant Josep. Durant tota la jornada el col·lectiu faller al complet podrà gaudir de paelles, música i activitats lúdiques en l’espai multi usos del Antic Mercat Municipal.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas