Moncada celebra el certamen literari Sambori

wsamborilocalHui 5 de maig tindrà lloc al centre cultural Blasco Ibáñez el lliurament de premis del Certamen Literari Sambori Local. L’acte tindrà lloc a les 18 hores.Els Premis de Literatura Infantil i Juvenil són un certamen literari promogut per l’Ajuntament de Moncada-Aviva Moncada, per a fer un reconeixement públic a les obres creades per l’alumnat dels centres educatius de la localitat, per tal d’encoratjar als xiquets i xiquetes a desenvolupar les seues habilitats vinculades amb l’escriptura.

Relats originals, divertits, entretinguts i sorprenents. Històries que enganxaran al lector per la gran qualitat dels treballs presentats, malgrat la joventut dels seus creadors. Perquè tot és qüestió de posar-se a escriure, d’emplenar un full blanc amb la inesgotable gamma de colors de la imaginació dels infants.
Les persones que han participat en el certamen amb la creació dels relats l’alumnes dels centres escolars de Moncada, els claustres de professorat i els equips directius dels centres educatius que motiven a la participació de l’alumnat; als pares i mares que segueixen de ben a prop la formació dels seus fills i filles; i a les AMPA per la gran contribució que realitzen
al desenvolupament educatiu, social i cultural dels xiquets i xiquetes del poble.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas