Les falles celebren el 9 d’octubre i el nomenament de les Falleres Majors de Moncada

wFFMM 2013Falten sis mesos per a les festes de Sant Josep i la Junta Local Fallera ja es prepara per celebrar l’aniversari de la seua constitució, i en el marc de les celebracions les Falleres Majors d’enguany han rebut el nomenament de mans de l’alcalde en el saló de plens de l’Ajuntament recolzades pel col·lectiu faller.

Zaira i Andrea reberen un pergamí acreditatiu i seran exaltades el pròxim 20 d’octubre en el Centre Cultural amb l’assistència de les Juntes Locals Falleres de la comarca i també els representants de les deu comissions de Moncada.

 

A més i amb motiu de la festivitat del 9 d’octubre, les comissions celebraren el cap de setmana passat diferents actes en els casals amb sopars populars, castells unflables i també paelles, celebracions a què es va afegir la Asociación Cultural de Tamborileros de Hellín a Moncada, que organitzà un esmorzar multitudinari per a tots els assistents. Altra de les activitats que se celebraren durant el cap de setmana han sigut les festes de San Miguel, que quedaren ajornades per la climatologia. Clavaris i veïns gaudiren d’una discomòbil i sopar popular.

 

 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas