La junta local fallera de Moncada celebra el 30 aniversari i exalta a les falleres majors

wfalles2013El passat dissabte 20 d’octubre se celebrà la presentació de les falleres majors de Moncada Zaira Jara i Andrea Fuentes en el marc del 30 aniversari de la Junta Local Fallera. Totes dues reberen el màxim distintiu que les acredita com a falleres majors durant l’exercici 2012-2013 i van estar recolzades al llarg de tot l’acte per nombroses associacions, juntes locals falleres i comissions de Moncada, a més de les respectives Corts d’Honor.

 

 L’acte començà amb l’acomiadament de Paqui i Maribel, les representants de l’exercici anterior, que acompanyades per les seues corts d’honor s’acomiadaren del col·lectiu faller amb paraules d’agraïment. Després de l’acomiadament va ser el torn de les noves falleres. En aquesta ocasió Junta Local s’inspirà en la historia de les Nou Muses de Moncada, per a presentar a les set xiquetes i senyoretes que formen la cort d’honor junt a les falleres majors, Zaira i Andrea, que tancaren el mosaic. Totes desfilaren davant dels assistents i després de la imposició de bandes a les falleres majors per part de l’alcalde, Juan José Medina, dedicaren les seues primeres i emotives paraules als assistents, posant així el punt de partida al nou exercici faller.

Per la seua banda, l’alcalde tingué durant el discurs paraules de gratitud  a les corts i falleres que eixien i va donar la benvinguda a les representants de 2013. A més felicità a la Junta Local, a tots els presidents i falleres majors “por el esfuerzo conjunto durante tres décadas”. Posteriorment, la fallera major imposà a l’alcalde i al regidor de festes la insígnia commemorativa que s’ha creat amb motiu de l’aniversari i tot seguit, desfilaren la major part de les falleres majors i infantils de la ciutat dels 30 últims anys.

Altre dels moments destacats de la vesprada va ser la visita de Estefanía Fernández, Regina de les festes 2012 i les seues dames d’honor, ja que a Estefanía i Andrea tenen vincle familiar. També felicitaren a les noves falleres majors representants de la Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil de Moncada, als quals van seguir associacions municipals i també Juntes Locals Falleres convidades a l’acte. Tancaren la desfilada les deu comissions falleres de la ciutat que també feren homenatge a Zaira i Andrea el dia de l’exaltació. L’acte finalitzà amb l’Himne de la Comunitat i després un vi d’honor en el pati del Centre Cultural tancà la vetllada.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas