La comunitat educativa es concentra a Moncada contra la LOMQE

Concentracio 23 maigAhir va tindre lloc una concentració a la porta de l’Ajuntament de Moncada per mostrar el rebuig contra la LOMQE. Escola Valenciana, FAPA, sindicats d’estudiants, STEPV i partits polítics feren una convocatòria generalitzada per acudir a les places dels ajuntaments sota el lema “Aturem la LOMQE”. Un centenar de persones van participar en la mobilització, entre les quals es trobaven professors, pares i mares, alumnes dels centres públics, membres del PSPV de Moncada, Compromís i EU, així com membres de la Plataforma d’Aturats i de la Plataforma en defensa de l’ensenyament públic de Moncada.

Els alumnes portaven pancartes on es podia llegir missatges com “La millor decisió: Wert dimissió” o “ Un werto sin flores” on s’expressava el malestar i el rebuig contra la nova Llei. A més, Núria Guillen, va ser l’encarregada de llegir un manifest on s’assenyalaven alguns dels aspectes més polèmics de la nova llei i s’explicaven algunes de les conseqüències que impliquen, com la implantació de la revàlida durant tota l’escolarització, la buida de capacitat de decisió dels consells escolars o el reforçament de la religió que serà avaluable i computarà a efectes de promoció i beques.

Aquestes concentracions es prolongaren a les delegacions i sotsdelegacions del Govern a Alacant, València i Castelló a les 19 hores.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas