La CAM celebra la festivitat de Santa Cecília

wfotoceciDissabte 16 va tindre lloc la celebració de la festivitat de Santa Cecília, per a commemorar a la seua patrona el Centre Artístic Musical va realitzar un concert, activitat que també està inclosa dins dels diferents actes que celebren el centenari de la banda.(Veure vídeo)

 

El divendres 15 es va realitzar una presentació a l’Ajuntament on el president de la CAM, Vicent Picó, Juan José Medina, alcalde de Moncada i José Alcácer, director de la banda simfònica de la CAM, van fer un recorregut pel que ha sigut la historia del Centre i van mostrar els seu agraïment i reconeixement a tota la gent que ha fet possible complir 100 anys d’aquest projecte. Posteriorment, es va realitzar un vi d’honor per als assistents

El dia de Santa Cecília va tindre lloc el concert a les 19 de la vesprada en el Centre Artístic Musical. En primer lloc, es va donar la benvinguda als nous alumnes del Centre i es donar a José Alcácer un faristol. La programació es va dividir en dues parts. A la primera part s’interpretà José Mañez, Coplas de mi tierra i Concert de trompa amb la interpretació del solista Agustín Moreno i a la segona part es van interpretar Polifemo, i Armenian dances Part II . Un cop finalitzat el concert, els assistents i els músics compartiren un sopar de germanor.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas