L’IES tanca l’exercici amb la celebració de la Gala de fi de curs

wgala1213El 25 de juny es va celebrar la III edició de la Gala de final de curs al centre Blasco Ibàñez. L’acte va veure superades les expectatives per l’elevat nombre de públic que hi va assistir. Conduïda pel professor Enrique Collado, al llarg de l’acte es van graduar els grups que finalitzaven la seua etapa educativa i es reconegué els premis que s’han aconseguit al llarg del curs (Veure vídeo)

L’acte estigué animat per interpretacions musicals, recitació del poemes d’Estellés i per un ball de dansa contemporània.

 

El curs 2012-2013 es va tancar dimarts passat amb la celebració de la Gala de fi de curs. En ella es van graduar els alumnes de 4t d’ESO, de 2n de Batxillerat i els grups de 2n dels diferents cicles amb què compta l’IES, electrònica, auxiliar d’infermeria, laboratori i ATENSO. Molts d’ells realitzaren videos en que es feis un repàs del seu pas pel centre. L’acte a més comptà amb l’animació dels alumnes de música, que dirigits per Paco Alcaina van interpretar alguns dels temes més sobreeixits del panorama musical, des de Highway to hell fins a Hoochie Coochie man i van finalitzar amb non je ne regrette rien d’edit Piaf,  cançó interpretada per Pau Lloria que va tancar la Gala. A més, els alumnes de 1r d’ESO Álvaro Manzanares i Mihaela Manea van recitar poemes de Vicent Andrés Estellés i es va fer una dansa contemporània de la cançó Amor amor de Paco Ibàñez, totes elles activitats presentades i coordinades per la professora Sumsi Estellés.

Finalment, es van realitzar els reconeixements i premis als alumnes que van guanyar al Sambori i a Consumòpolis i es van lliurar els carnets als nous alumnes que s’incorporen al programa Talento. El lliurament va comptar amb la col·laboració de Cheli Rodríguez, coordinadora del projecte, Manuel García, director del centre, Vicent Sepúlveda, president de l’Associació de Comerciants de Moncada i Salvador Colomar, inspector d’educació que va estar present a l’acte.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas