L’Associació de Comerciants inicia la campanya “l’arbre del comerç”

warbremercatCom ve sent habitual en els últims anys, des d’Ajuntament de Moncada- AFIC es realitzen vinils que es col·loquen en les dos tanques publicitàries (avinguda Ferran el Catòlic i Plaça Josefina Caballer) de la població per fomentar la compra local, col·laborant amb les associacions de comerciants del municipi, en la difusió d’este missatge.

Des de dilluns passat a la vesprada ja està exposada la campanya que ens acompanyarà durant 2017/2018, desenvolupada per AFIC i amb participació tant d’ACM com de Mercat Moncada.

Davall el hastag #ambtuhosomtot, se simbolitza a l’arbre del comerç de Moncada, un arbre que et protegix del sol, del vent i de la pluja, que dóna vida a la ciutat, que alegra el nostre paisatge urbà. Però l’arbre cal cuidar-ho, realitzant les compres en el nostre municipi.

Les dos associacions són les branques que vertebren l’arbre i sustenten les diferents fulles que són els productes i serveis que poden comprar a Moncada. En el cartell s’anuncien els perfils de Facebook d’ambdós associacions i les webs comprarenmoncada.es i moncada.portaldelcomerciante.com

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas