L’Ajuntament de Moncada inaugura l’exposició Connectats pel valencià

wconnectatsEl passat 18 de febrer es va inaugurar l’exposició «Connectats pel valencià»organitzada per Bàrbara Sales cap de la Unitat de Promoció de l’Ús del Valencià de l’Ajuntament de Moncada. Comptarem amb la presència d’Imma Cerdà, cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València com a comissària de l’exposició; i Francesc Colomer professor de valencià que ens va parlar de les Falles des de la perspectiva antropològica i dels llibrets de falles.

Va tancar l’acte l’actuació musical de Samuel Iborra i Josep V. Tallada amb  poemes musicats. Feli Bondia, com a regidora de l’Ajuntament presidia la taula.

Es tracta d’una mostra de les diverses campanyes de promoció de la llengua realitzades per la Diputació de València i els ajuntaments adherits a la Xarxa AVIVA-Agències de Promoció del Valencià, entre les quals està l’Ajuntament de Moncada.

És una exposició molt gràfica i visual, amb lèxics específics en valencià de diverses matèries i situacions, realitzada en col·laboració amb els alumnes de l’Escola d’Art Superior de Disseny de València.

L’exposició romandrà oberta des del dia 18 de febrer fins al 4 de març de 2016 a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Moncada en horari d’obertura de la sala. 

Oberta tant per al públic en general com per als escolars dels centres educatius de Moncada concertant la visita amb anterioritat

Esta exposició és el fruit del treball de moltes persones amb l’objectiu comú de fer normal viure en valencià. 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas