Fesmon torna a les seues arrels mediterrànies en l’edició més eclèctica dels seus sis anys de historia

DAVIDPASTOREl festival Fesmon acollirà, del 8 a l’11 de juliol, a Moncada, actuacions de Capella de Ministrers, amb Carles Magraner, i David Pastor acompanyat de la vocalista Eva Fernández i la banda Jazzom, entre altres artistes, en una sisena edició que torna sobre les seues arrels mediterrànies i eclèctiques. A més, ja està obert el termini d’inscripció, gratuïta, als tallers i cursos que enguany inclouen una formació de danses amb la professora Elena Llopis, un taller de Swing Lindy-Hop, una master class amb David Pastor i un taller de batucada.

 

José Alcacer, director del festival, ha destacat que “el tema d’enguany és la diversitat, retre homenatge a la Cultura Mediterrània, amb l’objectiu d’obrir les portes a un públic no especialista, on caminar junts els ciutadans i les institucions per a conservar amb equip, treball i voluntat de fer les coses. El pla perfecte per a veure’ns a l’estiu i gaudir de l’alegria i ladiversió que ens transmet la música amb arrels”.

La programació arranca el dimecres 8 de juliol amb Capella de Ministrers, sota la dirección de Carles Magraner, especialistes en recuperar el patrimoni musical de de el medievo fins al segle XIX; el dijous, 9 de juliol será el torn de Quamlibet, set músics que, amb composicions pròpies, passeja al públic per un viatge sonor d’arrels mediterrànies; el divendres, el Centre Cultural Blasco Ibáñez acollirá l’actuació de David Pastor acompanyat de la vocalista Eva Fernández i la banda Jazzom. Una oportunitat de veure en directe a una formació d’extraordinaria qualitat que reuneix a alguns del millors músics de jazz del panorama actual.

Per últim, el festival tancarà amb Amores Grup de Percussió, un trio de dilatada trajectòria que ha desenvolupat un paper decisiu en l’evolució de la música per a percussió a Espanya.

Tota la programació i les instruccions per a inscriure’s als tallers es poden consultar a la web http://www.fesmon.es/

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas