El Tierno continua amb l’estudi dels 16 edificis més emblemàtics de Moncada

wmariacorreusLa sèrie continua amb la gravació de la casa situada al carrer de les barreres, 28. També coneguda com a casa de l’antic Correus.

Els alumnes de 2n i 3r de l’ESO han iniciat un recorregut per alguns dels edificis més emblemàtics de Moncada. Progressivament, cada alumne anirà presentant d’una manera original els edificis amb la voluntat que els veïnat de la població puga conèixer de manera més propera l’entorn que l’envolta. (Veure vídeo).

 El següent edifici de la sèrie és la casa de l’antic Correus, situada al carrer de les barreres 28. Es tracta d’una casa senyorial barroca del s.XVIII destinada a la residència d’esplai d’una família benestant.

Cal dir que per fer aquest passeig s’ha obtingut la informació del llibret que l’IES Tierno Galván i el Centre Concertat Sant Jaume Apòstol van confeccionar comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncada i la Coordinadora pel valencià de l’Horta Nord amb motiu de la XVIII Trobada d’Escoles en valencià, que va tindre lloc a Moncada al 2005.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas