El Tierno col·loca un lluminós amb el missatge «Nou IES ja”

La Comunitat educativa de El Tierno vol felicitar els nadals i recordar que continuen reivindicant un nou institut. Anuncien noves activitats reivindicatives per al mes de gener

En aquesta ocasió han triat el lluminós amb el lema «Nou IES ja!. El lluminós forma part d’un projecte realitzat pel Departament d’Electricitat i Electrònica i ha suposat una pràctica d’aprenentatge per l’alumnat del cicle formatiu.

Es tracta d’una més de les accions reivindicatives que estan realitzant durant tot el trimestre per a denunciar que porten cinc anys esperant una solució que no arriba. És urgent la remodelació i ampliació de l’actual centre i també és necessari realitzar el segon institut per a Moncada.

En aquesta setmana s’han realitzat reunions de l’AMPA, del Claustre i del Consell Escolar del centre en les quals s’ha analitzat les propostes aparegudes en premsa. La comunitat educativa coincideix en la necessitat de continuar realitzant accions per a reivindicar la construcció d’un altre institut motiu pel qual ja estan programant activitats per al mes de gener que anunciaran en breu.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas