El grup Polaris actua en el Loco Club de Valencia

polarisEl passat dissabte 23 de març a les 12 del matí, el grup Polaris va actuar al centre de València en la sala Loco club. Molta gent esperava impacient veure actuar el grup, ja que presentaven dos nous singles Instinto animal i Enciende la luz. (Veure video)

Dies abans, Polaris va estar en diferents instituts de València, entre aquets, el Tierno, on van oferir un breu concert acústic.

 

El concert que oferiren el dissabte va ser totalment elèctric amb tots els elements electrònics. El sò va ser molt similar al del disc, amb sintonitzadors de veus i efectes especials de sons, ritmes, fums, llums …

El guitarrista del grup, Toni, va declarar abans del concert “que estaban nerviosos por la gente que había fuera y como iban a responder” però es trobaven “motivados y con ganas”.

Per la seua banda al manager del grup li va parèixer curt el concert “podía haber durado un poquito más” va comentar. També va afegir “han sacado un sonido muy roquero y actual” i creu que arribarán a l’èxit.

Juan, el cantant del grup, es va mostrar molt content davant la reacció del públic i va afegir que el fet de que aquest “se quede hasta el final y que haya venido desde el principio es algo nuevo para nosotros”.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas