El Conservatori de Moncada organitza un encontre amb Bert Appermont

wtappermontEl passat 4 d’abril va tindre lloc al Centre Cultural Blasco Ibáñez un concert de clausura amb la participació de les bandes del Conservatori Ciutat de Moncada . La direcció va estar a càrrec, alternadament, de José Alcàcer Durà i del reconegut director invitat Bert Appermont.(Veure vídeo)

Nascut a Bèlgica, Appermont és professor, director d’orquestra i arrengista. Actualment treballa en la Katholieke Hogeschool Limburg i participa com a professor invitat de diferents organitzacions i cursos de formació. Ha escrit dos musicals, unes 40 peces per a cor, conjunt de cambra, orquestra de vent i orquestra simfònica. Ha compost també una sèrie de cançons pop, música per a teatre juvenil, música de cambra i música per a xiquets, sent igualment conegut en l’àmbit de la música històrica.

El programa del concert constava d’una primera part, amb la interpretació de les peces Magnolia, Ivanhoe i Jericho, i una segona part, on es pogueren escoltar les obres Noa’s Ark, The Adventures of Baron Munchausen i Egmont.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas