Crits de “vaga, vaga, vaga!” a les portes de l’Ajuntament de Moncada

whuelgageneralAquest matí a les 9:00 hores, un piquet informatiu format per funcionaris municipals en vaga i membres de la Plataforma d’aturats de Moncada, es reunien a la porta de l’Ajuntament per mostrar el descontent amb les polítiques que s’estan duent a terme i amb els crits de “Vaga!, vaga!” cridant a la gent a participar en aquesta jornada de Vaga General i a la manifestació que tindrà lloc hui a les 18:30 hores a València.

 

Un dels moments més intens s’ha viscut quan ha fet la seua entrada l’alcalde de la localitat Juan José Medina. Els assistents han repetit el crit de “ vaga, vaga, vaga”, davant de l’atenta mirada de la policia local. El piquet informatiu no ha obstaculitzat l’entrada d’aquells funcionaris municipals que han volgut accedir a l’Ajuntament. La policia ha intervingut per advertir els manifestants que no podien tallar la circulació i així s’ha fet, de manera que la situació ha transcorregut de manera pacífica i els usuaris també han pogut accedir a l’Ajuntament.

Posterioment i després de llegir un manifest amb megafonia on s’han transmès els motius per aquesta vaga, han fet un recorregut pels diferents llocs de treball de la localitat.

 Aquesta jornada coincidix amb altres mobilitzacions que tenen lloc arreu d’Europa per mostrar l’oposició de la població a les polítiques de retallades generalitzades que els governs estan duent a terme als serveis públics i als drets socials

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas