Acollidora jornada de portes obertes a l’IES Tierno Galván

wbenvinguts14El passat divendres dia 7 de març, els alumnes de 6è de primària dels centres públics de Moncada van assistir a la jornada de portes obertes que tots els anys celebra l’IES. Aquesta jornada va ser molt especial perquè enguany es van incloure una sèrie d’activitats. (Veure vídeo).

Al principi els alumnes van ser rebuts per un grup d’Atenso que es va disfressar de pallassos i mims, després de fer una visita per les instal·lacions del centre, el cor de l’IES va interpretar la cançó “Happy Day”.A continuació, se’ls va proposar un joc en que havien de trobar entre la resta d’alumnes del centre, la parella del paper que se’ls havia donat, quan la trobaven se’ls obsequiava amb una piruleta. La jornada finalitzà amb el repartiment de roses fetes de llepolies i música de grups actuals.

La valoració tant del professorat com de l’alumnat de l’IES i els col·legis va ser molt positiva, tots els participants restaren molt satisfets per l’acte realitzat i per acomplir l’objectiu d’acostar i donar a conèixer l’institut d’una manera divertida i pròxima.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas